Sisteme de Incalzire cu Panouri Solare

Hydronic Sisteme de încălzire format din o formă de aparate de incalzire a apei, combinate cu o formă de radiație pentru a oferi condiții controlate climatice într-o zonă anumit pre definit. Această zonă, de obicei, este o cameră, dar poate fi, de asemenea, un grup de camere sau chiar o intreaga cladire.

Suprafața totală fiind menținută la o temperatură de set cu o termostat este menționată ca o zonă. Unele sisteme sunt formate dintr-o singură zonă. Acest lucru este cunoscut ca o zonă unică de apă caldă, Zonă singur sistem de încălzire hidraulic. Un termostat singur ruleaza echipament de incalzire si cand zona scade sub ceea ce termostatul este setat pe, incendiile cazanelor și Apa caldă este pompată prin radiația în acest domeniu.

Facilitati-de-instalare

Această radiație, fie că este vorba de căldură sau radiatoare plinta sau chiar tub radiant în podea, trece căldura la camera prin procesul de convecție naturală. Deoarece apa este circulat prin sistemul de conducte, căldura se disipează în cameră și apa se răcește este trimis înapoi la cazan și este reîncălzit, ajungând înapoi.

Acest lucru continuă neîntrerupt până când temperatura în camera vine la care este setat termostatul. Apoi se sparge circuit și sistemul se va opri și du-te în stand-by modul de așteptare pentru termostatul pentru a apela din nou.

O operațiune complet automatizat a trimis o calda sistemul de încălzire a apei una dintre cele mai populare și utilizate pe scară largă tipul sistemului de încălzire în cele mai multe locuri în care se confruntă cu condiții extreme în timpul lunilor de iarnă. De asemenea cunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente tipuri de încălzire nu este valabil. Acesta oferă o căldură constantă de-a lungul o zonă și atunci când este instalat corect va oferi un frumos chiar de căldură fără puncte fierbinți sau reci.

Termostate multiple pot fi înființate pentru a servi diferite zone într-o casă. Acest lucru permite temperaturi diferite în diferite domenii. Unora le place jazz-ul și unele place la rece, astfel acest lucru se poate adăuga confort atunci când nu fiecare în casa are aceleași dorințe de temperatură.

Fiecare zonă sau zonă are o linie de alimentare de la cazan la radiații și o linie de retur a cazanului. Unele sisteme va avea o singură zonă cum sa menționat anterior, iar unele vor avea mai multe zone de interes fiecare cameră. Un sistem multi zonă pur și simplu repetă conducta afară și țeava înapoi în peste si peste, până când fiecare zonă este legata sus. Acestea pot arata mult mai complicat, cu mai multe zone, dar simplitatea rămâne, doar in multipli.

Pompele de circulație sunt utilizate pentru a muta de apă și un releu electric care este numit de către termostatul solicită cazanul și pompa respectiv pentru zona respectivă. Un alt variabilă va fi dacă un sistem cu mai multe zone folosește o pompă pentru fiecare zonă, sau o pompă mare poate rula toate zonele și fiecare de alimentare este controlat de o supapă zonă electric care se deschide pe un apel de la acea termostat.

Supape Zone sunt mai ieftine pentru a instala apoi pompe. Cheltuieli inițială pentru echipamente poate fi destul de substanțiale, dacă aveți un sistem de zece zonă. Acesta este motivul pentru unii va opta pentru o pompă mare tragere toate zonele.

Cablarea va fi aceeași pentru fiecare zonă. Termostate apel si echipamente începe. Fiecare zonă are un releu care solicită orice zona respectivă trebuie să funcționeze. Sistemele de încălzire Hidraulice sunt într-adevăr sisteme foarte simple și de a învăța despre ei citesc, este ușor de realizat.

Vizitați HandyManWomanAndChild pentru unele foarte eficiente sfaturi de îmbunătățire acasă. Acesta este un site web interactiv care oferă consiliere gratuită de la caz la caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *